Κολωνός: «Η ανιψιά μου μιλάει σε έναν 60χρονο» – Η ανώνυμη κλήση του θείου στο «Χαμόγελο του παιδιού»

16:46 - 13/10/2022

«Η ανιψιά μου μιλάει σε έναν 60χρονο μέσω πολλών εφαρμογών» είπε ο θείος της 12χρονης από τον Κολωνό, σε ανώνυμη κλήση που έκανε στις αρχές Σεπτεμβρίου στο «Χαμόγελο του Παιδιού», για το ανήλικο θύμα στην φρικιαστική υπόθεση βιασμού κατά συρροή.   Όπως επισημαίνεται στο newsit.gr, από εκπρόσωπο του οργανισμού δεν ήταν καταγγελία, καθώς χωρίς να ... Περισσότερα To άρθρο Κολωνός: «Η ανιψιά μου μιλάει σε έναν 60χρονο» – Η ανώνυμη κλήση του θείου στο «Χαμόγελο του παιδιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει τα στοιχεία δημοσίων υπαλλήλων που θέλει να διώξει: Φοβούνται για τη ζωή τους οι εργαζόμενοι

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου