Ο λόγος που η ωμή μπριζόλα είναι συνήθως ασφαλής για κατανάλωση
21:20 - 09/10/2022
Αν και μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος τρόπος προετοιμασίας της μπριζόλας για όλους, υπάρχουν ακόμα πολλοί που επιμένουν να παραγγέλνουν το μοσχαρίσιο κρέας τους μαγειρεμένο rare. Ενώ οι κίνδυνοι από την κατανάλωση ωμού κρέατος είναι προφανείς, γιατί η κατανάλωση μιας φαινομενικά μισοψημένης μπριζόλας θεωρείται ασφαλής από τους περισσότερους ανθρώπους; Σύμφωνα με το Healthline, η κατανάλωση ωμού κρέατος αποτελεί κοινή πρακτική σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πάντα ασφαλές. Η κατανάλωση ωμού κρέατος εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο προσβολής από τροφιμογενείς ασθένειες και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή τροφική δηλητηρίαση. Τα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις,
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr