Τηλεθέαση: Ισοπαλία για τη Γη της Ελιάς και το Voice

11:14 - 03/10/2022

Σκληρά πάλεψαν στην κυριακάτικη μάχη της τηλεθέασης η Γη της Ελιάς και το Voice και τελικά το ματς έληξε ισόπαλο με μέσο όρο 16,2% η κάθε μία. Ακολούθησε το Κόκκινο Ποτάμι με 10,3%, η Μουρμούρα είχε 10%, το Asia Express 9,3%, η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» 8,9%, η Λάβα 6,9% και η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 4,4% αναφέρει το zappit. Όσον αφορά το γενικό σύνολο η Γη της Ελιάς είχε μέσο όρο 27% και ακολούθησε το The Voice με 14,9%. Η Μουρμούρα είχε 11%, η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» 9%, το Κόκκινο Ποτάμι 7,9%, το Asia Express 6,9%, η Λάβα 5,4% και η σειρά «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» 4,9%. Δυναμικό κοινό Γη της Ελιάς – 16,2% The Voice – 16,2% Κόκκινο Ποτάμι – 10,3% Μην αρχίζεις τη μο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Euroleague: Οι ειδικοί «βλέπουν» πρώτο Ολυμπιακό και δεύτερο Παναθηναϊκό

Πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία – Δείτε εικόνες

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη