Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: «Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου»

16:18 - 30/09/2022

Για την οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα μίλησε στο newsit.gr ο πατέρας του 56χρονου δράστη που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και του παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.  Ο πατέρας του 56χρονου αυτόχειρα μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον γιο του και ότι κάτι τέτοιο θα “έκανε μόνο ένας τρελός, ... Περισσότερα To άρθρο Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: «Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: Τι έγραφε η 31χρονη στο βιβλίο της για τον κτηνοτρόφο-ΦΩΤΟ

Το βιβλίο που θέλησε να γράψει η 31χρονη για τη ζωή στο χωριό Λεκάνη, στην Καβάλα, στάθηκε η αφορμή για τη μοιραία γνωριμία της με τον κτηνοτρόφο, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (30.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έγκλημα στην Καβάλα: Συγκλονίζει ο πατέρας του δολοφόνου – «Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου»

Ο πατέρας του 56χρονου αυτόχειρα μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον γιο του και ότι κάτι τέτοιο θα “έκανε μόνο ένας τρελός, τρελός όμως δεν ήταν”. “Δεν ξέρω τίποτα. Δεν μιλούσα με τον γιο μου, ούτε είχα δει το εγγονάκι μου. Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου” ήταν Το άρθρο Έγκλημα στην Καβάλα: Συγκλονίζει ο πατέρας του δολοφόνου – «Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: «Δεν θα πάω στην κηδεία του γιου μου»

Για την οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα μίλησε ο πατέρας του 56χρονου δράστη που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και του παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο πατέρας του 56χρονου αυτόχειρα αναφέρει ότι δεν είχε καθόλου επαφές με τον γιο του και ότι κάτι τέτοιο θα “έκανε μόνο ένας τρελός, τρελός όμως δεν ήταν”. “Δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δολοφονία στην Καβάλα: «Της έλεγα μην πας σε αυτόν»

«Τον είδα την ώρα που πήγαινε στο μαντρί και μετά από 10 λεπτά με παίρνει ο ξάδερφός του που και αυτός έχει δίπλα μαντρί και μου λέει αυτός σκότωσε το παιδί του και τη γυναίκα του».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr

Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: Οι απειλές του 65χρονου εκτελεστή

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας στη Καβάλα, με τον 56χρονο κτηνοτρόφο που εκτέλεσε την σύντροφο και το μόλις 10 μηνών βρέφος του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως από το φρικιαστικό έγκλημα στην Καβάλα, όπου ο 56χρονος αφαίρεσε τη ζωή της πρώην συντρόφου του και σκότωσε το 10 μηνών γιο τους […] Το άρθρο Διπλή δολοφονία στην Καβάλα: Οι απειλές του 65χρονου εκτελεστή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Τουρκία μένει έξω από την μεγαλύτερη ΝΑΤΟϊκή άσκηση γιατί αρνήθηκε να καταθέσει σχέδια πτήσης στο FIR Αθηνών

Καιρός αύριο: Ζέστη με θερμοκρασίες έως 32 βαθμούς Κελσίου και ομίχλες στη Δυτική Ελλάδα

Το υπερφυσικό μωρό πιγκουίνος στην Αυστραλία που έγινε viral στα social media

ΟΛΘ: Αυξήθηκαν κατά 62,3% τα καθαρά κέρδη το πρώτο εξάμηνο του 2024

Έλον Μασκ και Τζόρτζια Μελόνι: Ο μεγιστάνας διαψεύδει το φημολογούμενο ειδύλλιο – «Ημουν εκεί με τη μαμά μου»

Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΟΗΕ: Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών απειλεί τις παράκτιες οικονομίες και κοινωνίες