Θεσσαλονίκη: Το ημερολόγιο της μπέμπας και το ποδήλατο που δεν ήρθε ποτέ από την εξορία

12:26 - 29/09/2022

Φως στις αφανείς γυναίκες του αντιδικτατορικού αγώνα ρίχνει η πρώτη εκδήλωση τιμής και μνήμης, της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Φίλοι του Χώρου Μνήμης της Αντιδικτατορικής Αντίστασης 1967-1974 στη Θεσσαλονίκη», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου 2022, 7.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Πολεμικού Μουσείου. Η εκδήλωση αποτελεί μια πρόδρομη εισαγωγική παρουσίαση ενός μεγάλου προγράμματος ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Το ημερολόγιο της μπέμπας και το ποδήλατο που δεν ήρθε ποτέ από την εξορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Όμιλος ΔΕΗ: Σημαντικές επιδόσεις καταγράφει η έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Μπορεί εγώ να έκανα τα σημάδια στο μωρό της Κατερίνας» – «Έπαιρνα 700€ για τους εικονικούς γάμους»

Παπαπέτρου για το Παναθηναϊκός – Μονακό: «Όλες οι ομάδες με την αλλαγή προπονητή έχουν έξτρα κίνητρο»

Άρης για Ταχιάο: «Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε σκοπό να προλάβει καταστάσεις»

Βασίλης Σπανούλης: «Η γυναίκα μου μαθαίνει γαλλικά, είμαι έτοιμος για τη Euroleague»

Επιμένει για την ώρα θανάτου του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου παρά τις αποκαλύψεις