Βασίλης Σπανούλης: «Η γυναίκα μου μαθαίνει γαλλικά, είμαι έτοιμος για τη Euroleague»

15:45 - 28/11/2024

Ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ως προπονητής της Μονακό και δήλωσε έτοιμος για την πρώτη πρόκληση της δεύτερης καριέρας του στη Euroleauge. Σε συνέντευξή του στο κανάλι της Euroleague, ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε τους λόγους που δέχθηκε την πρόταση της Μονακό, αλλά και ότι η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου είχε αρχίσει να ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: «Η γυναίκα μου μαθαίνει γαλλικά, είμαι έτοιμος για τη Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Τα Τετράγωνα των Αστέρων» – Πέτρος Ίμβριος: Η αστεία ιστορία με έναν μεθυσμένο θαυμαστή της Γλυκερίας

Η Ματθίλδη Μαγγίρα για τον θάνατο της μητέρας της: «Είχε μείνει σαν φάντασμα, λυτρώθηκε»

Καιρός σήμερα: Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, καταιγίδες και χαλάζι σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Ανατολική Στερεά

«Στην παλιά εθνική» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου για λίγες παραστάσεις

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Δραματικό φινάλε με τον Ραφίνια να κερδίζει πέναλτι, το οποίο ακυρώθηκε μέσω VAR

Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη για την απελευθέρωση όλων των ομήρων στη Γάζα και πενταετή εκεχειρία με το Ισραήλ