Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι!»

13:42 - 13/09/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την κορούλα της, τα αισθήματα που έχει για τον πατέρα της, αλλά και τη δολοφονία της θείας της.Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Τζούλια Νόβα. Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την κορούλα της, τα αισθήματα που έχει για τον πατέρα της, αλλά και τη δολοφονία της θείας της.«Έχασα τη μιλιά μου κι έκλαιγα όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου. Έπαθα κάτι που δεν θέλω να το πάθει καμία μανούλα. Στις διακοπές, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Νόβα: «Κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο»

Η Τζούλια Νόβα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζούλια Νόβα: «Κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο»

Η Τζούλια Νόβα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη γέννηση της κόρης της, αλλά και στη δολοφονία...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο»

Ένα απρόοπτο περιστατικό που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών με την κόρη της περιέγραψε η To άρθρο Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζούλια Νόβα: Η τρομακτική εμπειρία στις διακοπές – “Kλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο”

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Για τα αισθήματά της προς τον απών πατέρα της αλλά και στην τραυματική εμπειρία με τη θεία της αναφέρθηκε η Τζούλια Νόβα. «Τη θεία μου, μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ» αποκαλύπτει. «Ήταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζούλια Νόβα: Κλείδωσε κατά λάθος την κορούλα της στο αυτοκίνητο – Έσπασε το τζαμί για να την απεγκλωβίσει

Ένα απρόοπτο περιστατικό που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών με την κόρη της περιέγραψε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά. «Από την πρώτη στιγμή που πήρα αγκαλιά την κόρη μου, συγκινήθηκα και έκλαιγα. Είχα χάσει τη μιλιά μου. Το συναίσθημα που μου δημιούργησε η μικρή είναι απερίγραπτα όμορφο. […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει