Απασφάλισε ο Πλατινί : “FIFA, UEFA και CAS είναι η ίδια μαφία”!

20:27 - 17/01/2020

Καταγγελτικός και απόλυτα καυστικός εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά την καθαίρεση του από την προεδρία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εξαπέλυσε κεραυνούς. Ο Πλατινί μίλησε στην πολωνική εφημερίδα Sport και αρχικά αναφέρθηκε στην ζωή του, μετά την καταδικαστική απόφαση για παράνομο χρηματισμό: «Μετά από πολύ καιρό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δηλώσεις “σοκ” από Πλατινί! “FIFA, UEFA και CAS λειτουργούν σαν μαφία”

Ο Μισέλ Πλατινί παραχώρησε συνέντευξη σε πολωνική εφημερίδα, στην οποία παρομοίασε με "μαφία" τον τρόπο λειτουργείας των FIFA, UEFA και CAS, τονιίζοντας ότι όποτε θέλουν εξαφανίζουν οποιονδήποτε από το ποδόσφαιρο, όπως έγινε και με την περίπτωση του ίδιου. To άρθρο Δηλώσεις “σοκ” από Πλατινί! “FIFA, UEFA και CAS λειτουργούν σαν μαφία” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Απίστευτες καταγγελίες Πλατινί: FIFA και CAS δρουν σαν Μαφία

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βόμβες Πλατινί: «ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και CAS είναι η ίδια μαφία»!

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά από τέσσερα χρόνια, ο Μισέλ Πλατινί μίλησε για σκευωρία εναντίον του και κατακεραύνωσε ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και CAS The post Βόμβες Πλατινί: «ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και CAS είναι η ίδια μαφία»! appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

«Βόμβες» από Πλατινί: «FIFA, UEFA και CAS είναι η ίδια μαφία»

Ο Μισέλ Πλατινί σε μια συνέντευξη ποταμό έριξε βέλη εναντίον FIFA, UEFA και CAS, μιλώντας για μαφία που κάνει ό,τι θέλει στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε το στο to10.gr

Απίστευτες καταγγελίες Πλατινί: FIFA και CAS δρουν σαν Μαφία

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία... Το τέλος του Μισέλ Πλατινί από το ποδόσφαιρο δεν ήταν αυτό που περίμενε ή άξιζε, αφού εκδιώχθηκε με τη στάμπα του «πουλημένου», έχοντας τιμωρηθεί για παράνομη συναλλαγή. Ο Γάλλος, βέβαια, ποτέ δεν αποδέχθηκε κάτι τέτοιο και πάντα φώναζε για την αθωότητα του και για το πλάνο που υπήρχε ώστε να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού, από τη στιγμή που είδαν ότι ο στόχος του ήταν να αφήσει την UEFA και να γίνει πρόεδρος της FIFA. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι ο Πλατινί -μαζί με […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»