#Μισέλ Πλατινί

Πλατινί: «Ίσως θα έπρεπε να αφαιρέσουμε έναν παίκτη, να παίζουμε με δέκα»

Gazzetta
Ο λόγος που ο Μισέλ Πλατινί πρότεινε να παίζουν πλέον 10 αντί για 11 παίκτες στους αγώνες σε συνέντευξη που έδωσε σε γαλλικό μέσο.
15:46 20/09/2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι Ολυμπιακό άθλημα, η FIFA δεν ήθελε ποτέ τους καλύτερους»

in.gr
Ο Μισέλ Πλατινί ανέφερε πως δεν ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μιας και όπως είπε χαρακτηριστικά το ποδόσφαιρο δεν είναι Ολυμπιακό άθλημα.
21:10 22/07/2024

Αυτός είναι ο επόμενος στόχος του Κιλιάν Εμπαπέ

filathlos.gr
Αυτός είναι ο επόμενος στόχος του Κιλιάν Εμπαπέ 26/03/2023 Η πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024 ήταν ονειρεμένη για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αφενός γιατί η Γαλλία ήταν σαρωτική απέναντι στην Ολλανδία και επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 και αφετέρου επειδή ο ίδιος σκόραρε δύο φορές και ξεπέρασε σε γκολ τον Καρίμ Μπενζεμά, για να ανέβει μόνος στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών των «μπλε» με 38 γκολ. Το γεγονός αυτό άνοιξε την όρεξη στον 24χρονο σούπερ σταρ της Παρί, γεγονός που φάνηκε από τις τελευταίες δηλώσεις του ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Ιρλανδία, όπου έβαλε στο... σημάδι τον Μισέλ Πλατινί. Ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου και
23:02 26/03/2023

Πλατινί: «Δεν θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, η Γαλλία δεν άξιζε να κατακτήσει το Μουντιάλ»

Gazzetta
Ο Μισέλ Πλατινί κατέρριψε όλα τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο ποδόσφαιρο σε θεσμικό ρόλο μετά την αθώωσή του από την ελβετική δικαιοσύνη, τονίζοντας παράλληλα ότι η Γαλλία δικαίως δεν κατέκτησε το περασμένο Μουντιάλ.
08:52 14/03/2023

Ο Πλατινί δεν επιστρέφει στο ποδόσφαιρο

naftemporiki.gr
Ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος απαλλάχθηκε από την ελβετική δικαιοσύνη από τις κατηγορίες για απάτη ύστερα από μια υπόθεση που τον καταδίωκε για έξι χρόνια, επανέλαβε σήμερα (13/3) ότι δεν… Ο Πλατινί δεν επιστρέφει στο ποδόσφαιρο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
22:46 13/03/2023

Η απάντηση του Μισέλ Πλατινί ότι... κατεβαίνει για πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας

filathlos.gr
Η απάντηση του Μισέλ Πλατινί ότι... κατεβαίνει για πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας 13/03/2023 Σε μεταβατική περίοδο έχει μπει πλέον η ηγεσία της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μετά και την αποχώρηση του Nοέ Λε Γκρε, με τα σενάρια διαδοχής να δίνουν και να παίρνουν κυρίως την τελευταία εβδομάδα. Μάλιστα ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, ήταν και εκείνο του θρύλου του γαλλικού ποδοσφαίρου, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος απέχει εδώ και αρκετά χρόνια από κάθε δραστηριότητα που περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο μετά και την αποφυλάκιση του. Ωστόσο ο ίδιος με συνέντευξη που παραχώρησε στο «RMC» προχώρησε στη διάψευση των σεναρίων, τονίζοντας ότι δεν σκ
20:40 13/03/2023

Ο Μακρόν θέλει Πλατινί για πρόεδρο στη γαλλική ομοσπονδία, μετά την κατακραυγή για Λε Γκρε

Gazzetta
Μετά την πρωτοβάθμια δικαίωσή του στα ελβετικά δικαστήρια για την υπόθεση διαφθοράς, ο Μισέλ Πλατινί δέχθηκε κρούση από τον Γάλλο πρωθυπουργό, Εμάνουελ Μακρόν με σκοπό την ανάληψη της προεδρίας της FFF, στη σκιά του σάλου που έχει προκαλέσει ο εν ενεργεία επικεφαλής, Νοέλ Λε Γκρε.
10:38 10/01/2023

Μουντιάλ 2022: Στο Κατάρ ο Μακρόν για τον μεγάλο τελικό – Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό του

Newsbeast.gr
Στο Κατάρ θα ταξιδέψει εκ νέου ο Εμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον οποίο η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Le Parisien» στο πλευρό του θα είναι η σύζυγός του, ο Υπουργός Αθλητισμού, και οι Κιμπεμπέ, Πογκμπά, Καντέ, Ενκουκού. Παρούσα θα είναι επίσης η Στεφανί Φραπάρ, ο άλλοτε πυγμάχος Μπραχίμ Ασλούμ, αλλά και σύμβουλοι του ποδοσφαίρου και πολιτικοί. Στη λίστα των απόντων όμως, βρίσκει κανείς ενδιαφέροντα πρόσωπα. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ζινεντίν Ζιντάν, φέρεται να απέρριψε την πρόσκληση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας, με το ισπανικό δημοσίευμα να προτάσσει
16:00 17/12/2022

Ο Άρης και οι ευρωπαϊκές του πορείες…

pressaris.gr
Με αφορμή την ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη Γιάννη Βένου σαν σήμερα 12/12/1979 η καλύτερη ευρωπαϊκή  πορεία του Άρη μετά τον εντυπωσιακό αποκλεισμό της Μπενφίκα του Νενέ,της Περούτζια του Πάολο Ρόσι στον δρόμο μας βρεέθηκε η Σεντ Ετιέν του Μισέλ Πλατινί,όπως ανέφερε στην ανάρτηση του. The post Ο Άρης και οι ευρωπαϊκές του πορείες… appeared first on pressaris.gr.
23:06 12/12/2022

Όταν ο Πλατινί πατούσε το γήπεδο Χαριλάου! Ο Βένος θυμήθηκε τον ιστορικό αγώνα με τη Σεντ Ετιέν

pressaris.gr
Σαν σήμερα, το 1979, ο ΑΡΗΣ φιλοξένησε στο γήπεδο Χαριλάου τη γαλλική Σεντ Ετιέν του μεγάλου Μισέλ Πλατινί. Ήταν η ρεβάνς της ήττας με 4-1 των “κίτρινων” στη Γαλλία για την φάση των “16” του κυπέλλου UEFA της σεζόν 1979-80. Νωρίτερα στη διοργάνωση ο Άρης είχε αποκλείσει τη Μπενφίκα και την Περούτζια. The post Όταν ο Πλατινί πατούσε το γήπεδο Χαριλάου! Ο Βένος θυμήθηκε τον ιστορικό αγώνα με τη Σεντ Ετιέν appeared first on pressaris.gr.
17:42 12/12/2022

Μαφιόζικο παγκόσμιο δίκτυο υποκλοπών

eretikos.gr
Κάποια από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα των θυμάτων είναι: ο επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του BBC Κρις Μέιζον, ο πρόεδρος της Ελβετίας Ιγκνάζιο Κασίς, ο πρώην Βρετανός υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ και ο πρώην πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:20 07/11/2022

Ελβετία: Έφεση του εισαγγελέα για την αθώωση Πλατινί – Μπλάτερ

pagenews.gr
Η κατηγορία, ήταν πως «πέτυχαν παράνομα, σε βάρος της FIFA, πληρωμή δύο εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων» (1,8 εκατ. ευρώ) «υπέρ του Μισέλ Πλατινί», ωστόσο αθωώθηκαν, καθώς σύμφωνα με το δικαστήριο η απάτη «δεν διαπιστώθηκε με βεβαιότητα»
10:24 20/10/2022

Η Εισαγγελία άσκησε έφεση για την αθώωση Μπλάτερ - Πλατινί

fosonline.gr
Ο Ελβετός εισαγγελέας προσέφυγε κατά της αθωωτικής απόφασης, για τον Μισέλ Πλατινί και τον συμπατριώτη του, πρώην πρόεδρο της FIFA, σχετικά με υπόθεση απάτης, όπως ανέφερε σε σημερινή (20/10) δήλωσή του.
09:26 20/10/2022

Μουντιάλ 2022: Αποκαλύψεις περί διαπλοκής Γαλλίας και Σαρκοζί για την ανάθεση στο Κατάρ

Gazzetta
Η έρευνα γαλλικών ΜΜΕ φέρνει στο φως τη μυστική συνάντηση των Νικολά Σαρκοζί και Μισέλ Πλατινί με αντιπροσωπεία του Κατάρ πίσω στο 2010, στην οποία φέρεται να συμφωνήθηκε η προώθηση της υποψηφιότητάς του για το Μουντιάλ σε αντάλλαγμα με επενδύσεις στη Γαλλία.
14:52 13/10/2022

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες διαφθοράς Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί

thetoc.gr
Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί, που κάποτε ήταν από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες διαφθοράς εναντίον τους.
12:36 08/07/2022

FIFA: Αθώοι Πλατινί και Μπλάτερ

sportstonoto.gr
Οι Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί αθωώθηκαν από τις κατηγορίες που υπήρχαν προς τα πρόσωπά τους – Ποινή φυλάκισης με αναστολή πρότεινε ο εισαγγελέας Ο πρώην πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ και ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου Μισέλ Πλατινί, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες διαφθοράς από ελβετικό δικαστήριο την Παρασκευή. Ο Μπλάτερ, ο οποίος ηγήθηκε της […]
12:14 08/07/2022

FIFA: Αθωώθηκαν Μπλάτερ και Πλατινί για τις κατηγορίες περί διαφθοράς

Gazzetta
Ο πρώην πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ και ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου Μισέλ Πλατινί απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της παράνομης απόσπασης κεφαλαίων της FIFA.
11:34 08/07/2022

Την Παρασκευή (8/7) η απόφαση για Πλατινί και Μπλάτερ

fosonline.gr
Αύριο το πρωί, αναμένεται να γίνει γνωστή η ετυμηγορία του Δικαστηρίου, που εξετάζει την υπόθεση, του Μισέλ Πλατινί και του Σεπ Μπλάτερ, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη.
12:12 07/07/2022

Πλατινί: «Έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που μου αφαίρεσαν κάθε φιλοδοξία»

in.gr
Ο Μισέλ Πλατινί κατηγόρησε την FIFA, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική τηλεόραση.
20:22 27/06/2022

Ο υπόδικος Πλατινί επιμένει ότι είναι αθώος αλλά βάζει τους τίτλους του δικού του τέλους: Με νίκησαν…

hellasjournal.com
Ο Μισέλ Πλατινί, κατηγόρησε ευθέως την FIFA, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε
17:58 27/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load