Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί η κόρη του Ιλένια! «Ξέρω ότι είσαι ακόμα εδώ μπαμπά μου»

18:54 - 21/08/2022

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώριζαν.Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη όσους τον γνώριζαν.Λίγες ώρες αργότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή Ιλένια Ουίλιαμς θέλησε να πει με τον δικό της τρόπο το «αντίο» στον αγαπημένο πατέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η Ιλένια Ουίλιαμς επέλεξε να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί ο Λάκης Τζορντανέλλι – «Έφυγε ένα κομμάτι από πάνω μου»

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, κάνοντας φτωχότερη την ελληνική μουσική To άρθρο Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκινεί ο Λάκης Τζορντανέλλι – «Έφυγε ένα κομμάτι από πάνω μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει