Δεύτερη στην Ευρώπη η Κατερίνα Στεφανίδη – Πήρε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ

23:32 - 17/08/2022

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε τα 4,75 μέτρα, πίσω από τα 4,80μ. της Φινλανδής Μούρτο

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν εξαιρετική στο Μόναχο και πρόσθεσε ακόμα μία μεγάλη διάκριση στην πλούσια καριέρα της. Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στις σπουδαίες εμφανίσεις και πανηγύρισε την Τετάρτη (17/8) την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στον τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου. Σήμερα (18/8) έγινε η απονομή των μεταλλίων στα τρία κορίτσια ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Στεφανίδη: Η απονομή του αργυρού μεταλλίου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η διαδικτυακή εξομολογηση της Κατερίνας Στεφανιδη για το αργυρό μεταλλιο

11ο μετάλλιο σε μεγάλο Πρωτάθλημα 4ο διαδοχικό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Η διαδικτυακή εξομολογηση της Κατερίνας Στεφανιδη για το αργυρό μεταλλιο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί