Η Adele για τον σύντροφό της: «Έχω πάθει εμμονή μαζί του»

18:32 - 16/08/2022

Η Adele σε πρόσφατη συνέντευξή της, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή, δηλώνοντας ότι ποτέ μέχρι τώρα, δεν ήταν τόσο ερωτευμένη. Η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Elle για το τεύχος Οκτωβρίου και ανέφερε πως είναι έτοιμη να παντρευτεί τον σύντροφό της, Ριτς Πολ, και να γίνει νοικοκυρά, ενώ επιθυμεί να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση της Adele για τον νέο της σύντροφο -«Έχω πάθει εμμονή μαζί του»

Μία νέα εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele σε συνέντευξή της στο περιοδικό...

Διαβάστε το στο Zougla

Adele για τον σύντροφό της: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη. Έχω πάθει εμμονή μαζί του»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Elle» για το τεύχος Σεπτεμβρίου παραχώρησε η Adele, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική της...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η εξομολόγηση της Adele για τον σύντροφό της: Εχω παθει εμμονή μαζί του - Ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη

Η Adele μίλησε για τη "χειρότερη στιγμή" της καριέρας της και για τη σχέση της με τον Αμερικανό ατζέντη-φίλο της, Ριτς Πολ.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους