Αλμυρές τηγανίτες από κολοκυθάκια και παρμεζάνα
08:18 - 15/08/2022
Υλικά 3 μεγάλα κολοκυθάκια, ψιλοτριμμένα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 αυγό 5 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κ. σ. παρμεζάνα 1/4 κ. γλ. αλάτι Αλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά βούληση Λάδι για το τηγάνισμα Για τη γαρνιτούρα: 1 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα, 1 πρέζα αλάτι, 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα Εκτέλεση Συνδυάστε τα κολοκυθάκια και το αλάτι σε ένα μπολ, ανακατέψτε και αφήστε τα στην άκρη για 10 λεπτά. Αδειάστε το μείγμα σε μια καθαρή πετσέτα πιάτων και πιέστε το για να στραγγίξει εντελώς. Χτυπήστε το αυγό σε ένα μπολ και προσθέστε το αλεύρι, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τα στραγγισμένα κολοκυθάκια και ανακατέψτε καλά. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεσαίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr