Αλμυρές τηγανίτες από κολοκυθάκια και παρμεζάνα

08:18 - 15/08/2022

Υλικά 3 μεγάλα κολοκυθάκια, ψιλοτριμμένα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 αυγό 5 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κ. σ. παρμεζάνα 1/4 κ. γλ. αλάτι Αλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά βούληση Λάδι για το τηγάνισμα Για τη γαρνιτούρα: 1 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα, 1 πρέζα αλάτι, 1/4  φλ. τσαγιού ξινή κρέμα Εκτέλεση Συνδυάστε τα κολοκυθάκια και το αλάτι σε ένα μπολ, ανακατέψτε και αφήστε τα στην άκρη για 10 λεπτά. Αδειάστε το μείγμα σε μια καθαρή πετσέτα πιάτων και πιέστε το για να στραγγίξει εντελώς. Χτυπήστε το αυγό σε ένα μπολ και προσθέστε το αλεύρι, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε τα στραγγισμένα κολοκυθάκια και ανακατέψτε καλά. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεσαίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Λύκος έπεσε σε πηγάδι στη Φθιώτιδα – Επιχείρηση για τη διάσωσή του

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ

Πορεία συνταξιούχων προς τη Βουλή – Κλειστή η Πανεπιστημίου

Σεισμός ανοιχτά της Κω

«Φως στο Τούνελ» – Αμαλιάδα: Η ώρα της αποκάλυψης έφτασε – Οι μάσκες πέφτουν