“Βετζετέρα” φούρνου με σπιτικό πουρέ
21:08 - 31/07/2022
Από την CAZZEROLA Εύλογα θα με ρωτήσετε “Τί είναι αυτή η Βετζετέρα φούρνου;” Είναι μια συνταγή με κηπευτικά φρέσκα, τοποθετημένα τακτικά σε επάλληλες στρώσεις και ψημένα στον φούρνο. Φανταστείτε δηλαδή κάτι μεταξύ ενός μπριάμ και ενός μουσακά (εννοείται χωρίς κιμά), όσο για την “μπεσαμέλ” της επιφάνειας με το πορτοκαλί χρώμα, είναι απλά ένας σπιτικός πουρές […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο eretikos.gr