Ριζότο με πέστο και κατσικίσιο τυρί

11:56 - 28/07/2022

Υλικά 200 γρ. ρύζι για ριζότο 700 ml ζωμό κοτόπουλου ή ζωμό λαχανικών 1 σάλτσα πέστο 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί Ελαιόλαδο Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε το ρύζι για 1 λεπτό. Προσθέστε το μισό ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να απορροφηθεί από το ρύζι. Προσθέστε τον υπόλοιπο ζωμό, μια κουτάλα τη φορά, και μαγειρέψτε μέχρι το ρύζι να γίνει al dente, ανακατεύοντας συνεχώς, για 20- 25 λεπτά. Ανακατέψτε στο ρύζι τη σάλτσα πέστο και το μισό κατσικίσιο τυρί. Σερβίρετε και γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αεροπορικό δυστύχημα στην Αριζόνα: Ένας νεκρός μετά την πτώση αεροπλάνου σε αεροδρόμιο

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υπογράφει τα εκτελεστικά διατάγματα για την επιβολή δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο

Νέος ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/2/2024

Νατάσσα Μποφίλιου για Νίκο Ρωμανό: «Τον σέρνουν σε πλεκτάνη για τα συμφέροντά τους»

Εκλήθη ο Ρώσος πρέσβης για ύποπτη παραβίαση του εναέριου χώρου της Φινλανδίας