Δήμος Αναστασιάδης: «Είχα αφίσα την Ελένη Μενεγάκη στο δωμάτιό μου…»

17:40 - 26/07/2022

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης, ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι στο δωμάτιό του είχε σε αφίσα την Ελένη Μενεγάκη. Είχες...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμος Αναστασιάδης: Είχα και την Ελένη Μενεγάκη σε αφίσα στο δωμάτιό μου, δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος για να της το πω

“Το δωμάτιό μου ήταν λίγο περίεργο επειδή άκουγα από ροκ και παραδοσιακά μέχρι κλασική μουσική” ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο Δήμος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για το όνειρό του να γίνει τραγουδιστής αλλά και τα πρόσωπα της μουσικής και της showbiz που θαύμαζε κι είχε σε αφίσες στο ... Περισσότερα To άρθρο Δήμος Αναστασιάδης: Είχα και την Ελένη Μενεγάκη σε αφίσα στο δωμάτιό μου, δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος για να της το πω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δήμος Αναστασιάδης: "Είχα και την Ελένη Μενεγάκη σε αφίσα στο δωμάτιό μου, δεν έχω πάει ποτέ καλεσμένος για να της το πω"

"Το δωμάτιό μου ήταν λίγο περίεργο επειδή άκουγα από ροκ και παραδοσιακά μέχρι κλασική μουσική"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κρατερός Κατσούλης: «Το θεωρώ πολύ υγιές η Κατερίνα να προχωρήσει σε νέα σχέση…»

Σάκης Ρουβάς: Ψήνει κάστανα για όλη την οικογένεια στο πέτρινο τζάκι του σπιτιού του

Γιώργος Λιάγκας: Χειμερινό κολύμπι λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Σία Κοσιώνη: Η γλυκιά χριστουγεννιάτικη δημιουργία που έφτιαξε μαζί με το γιο της, Δήμο

Δέσποινα Βανδή: «Μπουκάρει» στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου φορώντας το μπουρνούζι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

6 λόγοι για να εντάξεις τις διατάσεις στην καθημερινότητά σου