Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Ο εθισμός μου κράτησε 25 χρόνια στις ουσίες»

16:10 - 23/07/2022

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ερρίκος Πετιλόν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. […] The post Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Ο εθισμός μου κράτησε 25 χρόνια στις ουσίες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερρίκος Πετιλόν: «Ο εθισμός μου στις ουσίες κράτησε 25 χρόνια, πήγα σε 19 κέντρα απεξάρτησης»

«Έχω γεννηθεί με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και συγχρόνως είχα και το σύνδρομο της ασθένειας του εθισμού», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκλονιστικός ο Ερρίκος Πετιλόν: «Ο εθισμός μου κράτησε 25 χρόνια στις ουσίες»

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ερρίκος Πετιλόν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Ερρίκος Πετιλόν στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου. O πρώην γόης της πασαρέλας μίλησε εκ βαθέων για τον 25τη εθισμό του στις ουσίες. O Ερρίκος Πετιλόν εξομολογήθηκε πως «έχω ολοκληρώσει σε 19 κέντρα απεξάρτησης, εντός και εκτός Ελλάδας, με 5,5 μήνες εγκλεισμό κατά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ερρίκος Πετιλόν: «Ο εθισμός μου στις ουσίες κράτησε 25 χρόνια, πήγα σε 19 κέντρα απεξάρτησης»

Ο Ερρίκος Πετιλόν παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για τον εθισμό του στις ουσίες ο οποίος όπως είπε κρτάτησε 25 χρόνια. «Έχω ολοκληρώσει σε 19 κέντρα απεξάρτησης, εντός και εκτός Ελλάδας, με 5,5 μήνες εγκλεισμό κατά μέσο όρο. Στην Ελλάδα έκανα τα τέσσερα. Πριν από τρία χρόνια το τελευταίο στη Θεσσαλονίκη. Στη Γερμανία, […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Πάνος Δημάκης για Πάνο Βλάχο: «Υπήρξε μέρα που έφαγε μόνο ένα μήλο στα γυρίσματα»

Ταμπού: Πείθεται να δώσει κατάθεση κι εκεί προχωράει σε μια απρόσμενη κίνηση

Χριστόφορος Πέσκιας: «Έχει τύχει να τσακωθώ σε συνεργασία μου, δεν τα πήγαμε καλά»

Πόπη Μαλλιωτάκη για Λαζόπουλο: «Εγώ είμαι το γούρι του κι εκείνος το δικό μου»

Εξοργισμένος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με τη Μαρίνα Σάττι: «Τα σπίτια αυτά ήταν ελληνικά, μας διώξανε, μας λεηλάτησαν»

Χάρις Αλεξίου: «Θα καθίσω κι εγώ στον καναπέ μου να δω το Maestro»