Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια!
22:24 - 22/07/2022
«Ξαναχτύπησε» η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει με την επίθεσή της στην παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα κιλά της, καθώς αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον Γιώργο Καπουτζίδη.«Ξαναχτύπησε» η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει με την επίθεσή της στην παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα κιλά της, καθώς αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον Γιώργο Καπουτζίδη.Σημειώνεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι δικηγόρος και είχε πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο μετά τα ακραία της σχόλια, διεγράφη από το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»
H πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ απάντησε στις δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος είπε πως θα έθελε ένα παιδί, αν έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΛατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια!»
«Ξαναχτύπησε» με νέα απαράδεκτη ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει με την επίθεσή της στην παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα κιλά της, καθώς αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σημειώνεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι δικηγόρος και είχε πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, ωστόσο μετά τα […]
The post Λατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια!» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΑφροδίτη Λατινοπούλου: Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο στόχαστρό της – «Θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»
«Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μόνος και κρυμμένος» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος γι’ άλλη μια φορά μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του με στόχο να βοηθήσει και άλλα άτομα που έχουν βρεθεί στη θέση του. Τα λεγόμενα όμως του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος στην ίδια συνέντευξη υπογράμμισε πως είναι αρνητικός στο να αναλάβει να μεγαλώσει μόνος του ένα παιδί. «Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αναλάβω μόνος μου, θα ήθελα να την μοιραστώ» είπε χαρακτηριστικά ο δημιουργός. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανάρτηση για τη Δανάη Μπάρκα έβαλε στο στόχαστρό της τον Γιώργο Καπουτζίδη τον οποίο φ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑφροδίτη Λατινοπούλου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει πατέρας και με αφορμή τη δήλωσή του, η πρώην πολιτεύτρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑφροδίτη Λατινοπούλου σε Γιώργο Καπουτζίδη: «Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»
Χωρίς σταματημό η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή τη φορά ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης που μπήκε στο στόχαστρό της. Μετά την πρόσφατη […]
The post Αφροδίτη Λατινοπούλου σε Γιώργο Καπουτζίδη: «Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑφροδίτη Λατινοπούλου για Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»
Μετά τη Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αυτή τη φορά στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη και
To άρθρο Αφροδίτη Λατινοπούλου για Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛατινοπούλου κατά Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»
H πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ απάντησε στις δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος είπε πως θα έθελε ένα παιδί, αν έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο
H Αφροδίτη Λατινοπούλου για ακόμα μια φορά επανήλθε στο προσκήνιο και στον στόχο της βρέθηκε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο.
Η πρώην πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με επιθέσεις κατά διασήμων και μη, αυτή την φορά έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».
Τι είχε πει ο
Διαβάστε το στο lamianow.grΛατινοπούλου σε Καπουτζίδη: Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες (Εικόνα)
Χωρίς σταματημό η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή τη φορά ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης που μπήκε στο στόχαστρό της. Μετά την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στην οποία εκδήλωσε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά, η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας έκανε ένα σχόλιο στα social media. «Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα […]
The post Λατινοπούλου σε Καπουτζίδη: Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες (Εικόνα) appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr