Τραγωδία στο Ληξούρι: Πέθανε σε τροχαίο η μητέρα και τραυματίστηκε σοβαρά ο 10χρονος γιος της

20:52 - 21/07/2022

Το αμάξι έπεσε πάνω σε δέντρο και τυλίχθηκε στις φλόγες

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Πέθανε σε τροχαίο η μητέρα και τραυματίστηκε σοβαρά ο 10χρονος γιος της

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή ‘Αγιος Βασίλειος στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, με αποτέλεσμα τον θάνατο της οδηγού του ΙΧ και τον τραυματισμό ενός 10χρονου αγοριού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρο. Περαστικοί απομάκρυναν από το αμάξι τη […] Το άρθρο Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Πέθανε σε τροχαίο η μητέρα και τραυματίστηκε σοβαρά ο 10χρονος γιος της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τραγωδία: Νεκρή 41χρονη σε τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος γιος της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς από το θάνατο της άτυχης μητέρας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το δρόμο και πήρε φωτιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ το επτά ετών αγοράκι της, που βρισκόταν μέσα στο όχημα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί