ΓΠΑ-ΕΦΕΤ: Επιζήμιες για την υγεία οι τροφές που περιέχουν trans λιπαρά οξέα
16:20 - 14/07/2022
Τις αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία από την κατανάλωση τροφίμων τα οποία περιέχουν trans λιπαρά οξέα επιβεβαιώνει νέα μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΕΦΕΤ: Καμπανάκι για την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν trans λιπαρά οξέα – Ποιοι οι κίνδυνοι
Νέα μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) επιβεβαιώνει τις αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία από την κατανάλωση τροφίμων τα οποία περιέχουν trans λιπαρά οξέα.
Διαβάστε το στο thebest.grΟι επιπτώσεις στην υγεία από την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν trans λιπαρά – Έρευνα του ΓΠΑ-ΕΦΕΤ
Νέα μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) επιβεβαιώνει τις αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία από την κατανάλωση τροφίμων τα οποία περιέχουν trans λιπαρά οξέα.
The post Οι επιπτώσεις στην υγεία από την κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν trans λιπαρά – Έρευνα του ΓΠΑ-ΕΦΕΤ appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε το στο iatropedia.gr