Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τα δημοσιεύματα ότι χτύπησε τη σύζυγό του!
09:40 - 13/07/2022
Μια ψευδή και κατασκευασμένη ιστορία εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, έκανε χθες τον γύρο του διαδικτύου.Για πολλοστή φορά, ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στο στόχαστρο και έπεσε θύμα μιας κατασκευασμένης ιστορίας, σύμφωνα με την οποία χτύπησε την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου. Όλα ξεκίνησαν με ένα δημοσίευμα του Άρη Σπίνου, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άδωνις Γεωργιάδης: «Σεβαστείτε την σύζυγο μου»
Με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ψευδή «είδηση» που ξεκίνησε από τον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής και...
Διαβάστε το στο ZouglaΆδωνις Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα την σύζυγο μου, φτάνει με τα αίσχη»
Με ανάρτησή του απαντά στα ψεύδη που διακινούνται τις τελευταίες ώρες - «Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο»
Διαβάστε το στο in.grΑδωνις Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα την σύζυγό μου, φτάνει με τα αίσχη»
Με ανάρτησή του απαντά στα ψεύδη που διακινούνται τις τελευταίες ώρες – «Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο»
Διαβάστε το στο tanea.grΟργή Γεωργιάδη: Αν είναι δυνατόν να χτύπησα τη σύζυγό μου
Σε αυστηρό ύφος απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆδωνις Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου, φτάνει με τα αίσχη»
Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του απαντά στα όσα διακινούνται στα social media τις τελευταίες ώρες
Διαβάστε το στο thebest.grΟργή Άδωνι Γεωργιάδη: «Αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγό μου, φτάνει με τα αίσχη»
Τη δική του αυστηρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Τη δική του αυστηρή απάντηση έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Ο κ. Γεωργιάδης καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν τον ίδιο αλλά και την σύζυγό του, αναφερόμενος στο όργιο φημολογίας κυρίως στο Twitter που τον παρουσιάζει να έχει «χτυπήσει την Ευγενία Μανωλίδου». […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆδωνις Γεωργιάδης: Οργισμένος με τις φήμες πως χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου
Τα social media τις τελευταίες μέρες έχουν γεμίσει με αναρτήσεις πως ο Άδωνις Γεωργιάδης χτύπησε τη σύζυγό του και μητέρα […]
The post Άδωνις Γεωργιάδης: Οργισμένος με τις φήμες πως χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑδωνις Γεωργιάδης: Οργή για τις φήμες πως χτύπησε τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου
Απάντηση στις φήμες που διακινούνται στο διαδίκτυο της τελευταίες μέρες
Διαβάστε το στο e-daily.grΟργισμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου, φτάνει με τα αίσχη»
Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του απαντά στα όσα διακινούνται στα social media τις τελευταίες ώρες
Διαβάστε το στο mononews.grΞέσπασμα οργής Γεωργιάδη για τα fake news ότι χτύπησε τη Μανωλίδου!
«Σεβαστείτε τη σύζυγό μου! Φτάνει!» Μια ψευδή και κατασκευασμένη ιστορία εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη και της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, έκανε χθες τον γύρο του διαδικτύου. Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση η οποία τον ήθελε να έχει χτυπήσει την Ευγενία Μανωλίδου. Τις απαράδεκτες φήμες διέψευσε, με ανάρτησή του, οργισμένος, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Δείτε την ανάρτηση
Το άρθρο Ξέσπασμα οργής Γεωργιάδη για τα fake news ότι χτύπησε τη Μανωλίδου! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΈξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα τη σύζυγο μου!» Μύλος με Κολέτσα, Μανωλίδου
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του απαντά στα ψεύδη που διακινούνται τις τελευταίες ώρες για Ευγενία Μανωλίδου και Χριστίνα Κολέτσα. Με σκληρά λόγια και αυστηρό ύφος απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες ανώνυμοι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν τον […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα τη σύζυγο μου!» Μύλος με Κολέτσα, Μανωλίδου.
Διαβάστε το στο fimes.grΟργισμένη αντίδραση Γεωργιάδη: «Αν είναι δυνατόν ότι χτύπησα τη σύζυγό μου – Φτάνει με τα αίσχη»
Η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης στις φήμες που κυκλοφόρησαν
Διαβάστε το στο news.grΟργή Γεωργιάδη: “Αν είναι δυνατόν να χτύπησα τη σύζυγό μου”
Σε αυστηρό ύφος απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα όσα γράφουν τις τελευταίες ώρες λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν την σύζυγό του αναφερόμενος σε φήμες οι οποίες τον ήθελαν να έχει «χτυπήσει την Ευγενία Μανωλίδου». Τις απαράδεκτες φήμες διέψευσε, με ανάρτησή του, οργισμένος, ο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΆδωνις Γεωργιάδης: Οργή για τις φήμες πως χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου (ΦΩΤΟ)
Άδωνις Γεωργιάδης: Οργή για τις φήμες πως χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου (ΦΩΤΟ)
13/07/2022
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα το twitter τις τελευταίες μέρες έχουν γεμίσει με αναρτήσεις πως ο Άδωνις Γεωργιάδης χτύπησε τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Ευγενία Μανωλίδου.
Το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Ανάπτυξης αποφάσισε να απαντήσει και να διαψεύσει τα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο.
Με ανάρτησή του στο twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει πως η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και ζητά σεβασμό προς τη σύζυγό του που «βλέπει αυτά τα αίσχη».
«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην
Διαβάστε το στο filathlos.grΈξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν είναι δυνατόν να χτύπησα τη σύζυγό μου»
« Ο υπουργός Ανάπτυξης, καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σεβαστούν την σύζυγό του– Φτάνει με τα αίσχη»
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr