Ανδρέας Γεωργίου: Γιατί είχε βάλει σε υποθήκη το σπίτι του-Πώς κατάφερε να το γλιτώσει
13:36 - 09/07/2022
Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τη Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για την εποχή που χρειάστηκε να βάλει σε υποθήκη το σπίτι του.Ο Ανδρέας Γεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τη Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για την εποχή που χρειάστηκε να βάλει σε υποθήκη το σπίτι του.Σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, τότε που αναγκάστηκε λόγω λάθος κινήσεων στα οικονομικά του, να βάλει σε υποθήκη το σπίτι του, αναφέρθηκε ο γνωστός Κύπριος παραγωγός […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντρέας Γεωργίου: Έβαλα υποθήκη το σπίτι μου για να ξεπληρώσω τους συνεργάτες μου
«Ήταν τεράστιο λάθος αυτό, έχασα πολλά χρήματα τότε», λέει ο Αντρέας Γεωργίου. Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα, όπου μίλησε και για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, στα πρώτα του βήματα ως παραγωγός. Ως παραγωγός έχεις μάθει πια να αντιλαμβάνεσαι τις παγίδες της δουλειάς, να ελίσσεσαι όπου χρειάζεται ... Περισσότερα
To άρθρο Αντρέας Γεωργίου: Έβαλα υποθήκη το σπίτι μου για να ξεπληρώσω τους συνεργάτες μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit