Κώστας Τσιμίκας: «Πάντα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός»

22:22 - 06/07/2022

Για τη Λίβερπουλ, το παρόν και το μέλλον του στο Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας.Για τη Λίβερπουλ, το παρόν και το μέλλον του στο Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο Κώστας Τσιμίκας.Στον πολυχώρο Atraktos βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κώστας Τσιμίκας, σε event της PROSPORT και μίλησε για τα… πάντα: «Το να το ζεις και να εισαι χαρούμενος είναι το παν. Εγώ ποτέ δεν ήμουν ψεύτικος. Ζω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Τσιμίκας: «Θέλω να πάω τη σημαία της Ελλάδας μας πιο ψηλά»

«Η χώρα μας είναι πάνω απ’ όλα. Εκπροσωπώ την Ελλάδα στο εξωτερικό και θέλω να πάω τη σημαία της Ελλάδας…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Κώστας Τσιμίκας: «Θέλω να πάω τη σημαία της Ελλάδας μας πιο ψηλά»

«Η χώρα μας είναι πάνω απ’ όλα. Εκπροσωπώ την Ελλάδα στο εξωτερικό και θέλω να πάω τη σημαία της Ελλάδας μας πιο ψηλά» με αυτά τα λόγια καλωσόρισε τους εκπροσώπους τύπου ο Greek Scouser, Κώστας Τσιμίκας , στη διαδραστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Prosport , την Τετάρτη 6 Ιουλίου στον πολυχώρο Atraktos. Ο Έλληνας διεθνής, […] The post Κώστας Τσιμίκας: «Θέλω να πάω τη σημαία της Ελλάδας μας πιο ψηλά» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει