Survivor: «Έλιωσε» ο Στάθης Σχίζας με τα λόγια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου – «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο»
07:14 - 06/07/2022
Στον ημιτελικό του Survivor στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, όπου έλαβε χώρα τη νύχτα της Τρίτης, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα.Στον ημιτελικό του Survivor στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, όπου έλαβε χώρα τη νύχτα της Τρίτης, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα.«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τελικός Survivor – Στάθης Σχίζας: «Έλιωσε» για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – «Είναι το τρόπαιο της ζωής μου»
Για τη γυναίκα της ζωής του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε ο φιναλίστ του τελικού του Survivor, Στάθης Σχίζας. Έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, ο Στάθης Σχίζας μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του. «Σε ότι έχει να κάνει με την Αλεξάνδρα δεν είμαι καθόλου κλειστός. Είναι η γυναίκα της ζωής μου ανεξάρτητα γάμου και ανεξάρτητα καιρού. Την ερωτεύτηκα από την πρώτη μέρα που την είδα και το μαγικό είναι ότι, ενώ συνήθως λένε ότι ο έρωτας περνάει, εγώ μέρα με την μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ. Είναι γυναίκα μου, η γυναίκα της ζωής μου, την βλέπω και μου δίνει δύναμη. Τώρα που την έβλεπα να είναι πίσω μου αισθανόμουν σίγουρος και δυνατός, στο παιχνίδι με βοήθησε πάρα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor – Τελικός: Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου»
Survivor Τελικός: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο πλευρό του Στάθη Σχίζα λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση των
To άρθρο Survivor – Τελικός: Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr