Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα» λέει η πρώην σύζυγός του

10:58 - 03/07/2022

Η Αναστασία Στεφάνοβα δηλώνει θύμα και η ίδια και πως ο τραγουδιστής αδιαφορεί πλήρως για τα δύο παιδιά τους

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρώην σύζυγος Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες... Με χτύπαγε, έκλαιγαν τα παιδιά»

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης. Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη ... Περισσότερα To άρθρο Πρώην σύζυγος Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες... Με χτύπαγε, έκλαιγαν τα παιδιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θέμης Αδαμαντίδης: Τα χτυπήματα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αφεθεί ελεύθερος από το πρωί του Σαββάτου με με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Το newsit.gr ... Περισσότερα To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Τα χτυπήματα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα», αποκαλύπτει η πρώην συζυγός του

Η πρώην σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη μιλά για τον εθισμό του στον τζόγο

Διαβάστε το στο in.gr

Θέμης Αδαμαντίδης - Ξεσπά η πρώην σύζυγός του: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκάλυψε η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Θέμη ΑδαμαντίδηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα» ισχυρίζεται η πρώην σύζυγός του

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον Θέμη Αδαμαντίδη βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες, καθώς μετά την καταγγελία της τελευταία συντρόφου του για ξυλοδαρμό, έρχεται και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του να υποστηρίξει ότι είναι βίαιος. «Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» ανεφερε η Αναστασία Στεφάνοβα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές, όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει. Ο λόγος

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες» λέει η πρώην σύζυγός του – Τι απαντά ο Αλέξης Κούγιας

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ακόμα δεν θα πρέπει να επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί της ούτε δια μέσου τηλεφώνου, ούτε δια μέσου μηνύματος. Στις 4 Ιουλίου η δίκη. Φανερά ειρωνικός […] Το άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες» λέει η πρώην σύζυγός του – Τι απαντά ο Αλέξης Κούγιας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αναστασία Στεφάνοβα: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου […] The post Αναστασία Στεφάνοβα: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα», αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του (vid)

Η πρώην σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη μιλά για τον εθισμό του στον τζόγο. Το άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα», αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα» – Όσα αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του (βίντεο)

Μετά τη μήνυση της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, η πρώην σύζυγός του αποκαλύπτει τις βίαιες συμπεριφορές που έζησε μαζί του.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: “Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα”, αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ακόμα δεν θα πρέπει να επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο μαζί της ούτε δια μέσου τηλεφώνου, ούτε δια μέσου μηνύματος. Στις 4 Ιουλίου η δίκη. Φανερά ειρωνικός […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Τα χτυπήματα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αφεθεί ελεύθερος από το πρωί του Σαββάτου με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Το newsit.gr μετά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα» - Τι αναφέρει η πρώην σύζυγός του

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα μιλώντας σχετικά με τη σχέση τους, όσο ήταν μαζί, αναφέρθηκε στα βίαια περιστατικά μαζί του.

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Αναστασία Στεφάνοβα: "Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα"

"Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, ο χειρότερος πατέρας που υπάρχει» λέει η πρώην σύζυγός του

Μετά τη μήνυση της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, η πρώην σύζυγός του αποκαλύπτει τις βίαιες συμπεριφορές που έζησε μαζί του. Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Αναστασία Στεφάνοβα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, αποκάλυψε τα όσα έζησε μαζί του. «Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Κι εγώ που είμαι και μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στο σπίτι και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας» αποκάλυψε αρχικά η πρώην σύζυγος του Θέμη Αδαμαντίδη. Είπε, μάλιστα, ότι πολλές φορές έχει γίνει και καταγραφή περιστατικού, καθώς την χτυπούσε, έφευγε από το σπίτι, εκείνη καλούσε την αστυνομία, με τα παιδιά να κλαίνει μπ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Φωτογραφία με τα χτυπήματα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αφεθεί ελεύθερος από το πρωί του Σαββάτου με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία του newsit.gr, η γυναίκα φαίνεται να έχει σημάδια από χτυπήματα κάτω από τα μάτια και στα χείλη της: Ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Το newsit.gr παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Θέμης Αδαμαντίδης -Πρώην σύζυγος: «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές, όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικάΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί