Θέμης Αδαμαντίδης: «Με είχε σπρώξει και είχα σπάσει τα πλευρά μου» λέει η μητέρα των παιδιών του

19:36 - 02/07/2022

O Θέμης Αδαμαντίδης  συνελήφθη χθες το βράδυ μετά την καταγγελία της σύντροφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό, ενώ στη συνέχεια του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την επίθεση.O Θέμης Αδαμαντίδης  συνελήφθη χθες το βράδυ μετά την καταγγελία της σύντροφου του, Βαρβάρας Κίρκη, για ξυλοδαρμό, ενώ στη συνέχεια του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την επίθεση.Λίγα 24ωρα προτού δικαστεί ο κατηγορούμενος, τη Δευτέρα, η πρώην σύντροφός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, μιλώντας στο protothema.gr, υπογραμμίζει ότι και η ίδια είχε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι και τα παιδιά έκλαιγαν» λέει η πρώην σύζυγός του

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» είπε η Αναστασία Στεφάνοβα - Ο παράνομος τζόγος είναι η αδυναμία του, πρόσθεσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε τότε σήκωσε χέρι πάνω μου» λέει η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του

Εκτός από την νυν σύντροφό του Βαρβάρη Κίρκη ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται και από την πρώην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, Αναστασίας Στεφάνοβα για κακοποιητική συμπεριφορά. «Υπέμεινα πολλά και όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλούσα. Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε, τότε σήκωσε χέρι πάνω μου. Τώρα έπρεπε να τα πω» αναφέρει στο newsit.gr η ... Περισσότερα To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: «Όταν του ζήτησα να χωρίσουμε τότε σήκωσε χέρι πάνω μου» λέει η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θέμης Αδαμαντίδης: «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι και τα παιδιά έκλαιγαν» λέει η πρώην σύζυγός του

Για την προβληματική της σχέση με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε στο Mega η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή και μητέρα των δυο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» είπε η Αναστασία Στεφάνοβα – Ο παράνομος τζόγος είναι η αδυναμία του, πρόσθεσε Για την προβληματική της σχέση με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μίλησε στο Mega η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή και μητέρα των δυο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα. Όταν […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι και τα παιδιά έκλαιγαν» λέει η πρώην σύζυγός του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει