Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη αποκαλύπτει: «Είναι κληρονομική η νόσος, στην ίδια ηλικία πέθανε και ο πατέρας του»

11:42 - 01/07/2022

Στο «Πρωινό» μίλησε την Παρασκευή ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Η ασθένειά του είναι κληρονομική – Στην ίδια ηλικία πέθανε και ο πατέρας του» [βίντεο]

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα. Αρχικά, ο δικηγόρος είπε: «Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Χθες το μεσημέρι, όταν ήταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών, αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία. Τις τελευταίες 4 μέρες μας έλεγε πως […] Το άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: «Η ασθένειά του είναι κληρονομική – Στην ίδια ηλικία πέθανε και ο πατέρας του» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Γιώργος Παπαδάκης: Τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για το θάνατο της Βέφας Αλεξιάδου «Κάποια στιγμή μου είχε πει “τι να την κάνω τη ζωή;”»

Οι πιο αποτελεσματικές προτάσεις για τη διατήρηση ενός υγιούς συκωτιού

Βούλα Πατουλίδου: «Τον άντρα μου τον αγάπησα αμέσως γιατί με έμαθε να γελάω, η μητέρα μου δεν τον ήθελε»

Ναρκισσιστές: 7 ύπουλοι τρόποι που χρησιμοποιούν για να ελέγξουν το μυαλό σου

Ελευθερία Πάλλα: Ποια είναι η μεγάλη κόρη των Μαρκόπουλων στον Άγιο Έρωτα; Οι σπουδές στο Λονδίνο και η εμφάνιση στην κορεάτικη τηλεόραση

5 πρωινές συνήθειες που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους