Παναγιώταρου για Σχίζα: «Είμαι πολύ περήφανη που σε έχω γνωρίσει και σε έχω αγαπήσει»

20:16 - 30/06/2022

Συγκινήθηκε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βλέποντας το επεισόδιο της Τετάρτης 29/06 του Survivor και ειδικότερα τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα να μιλάει για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, ο οποίος έχει 95% αναπηρία, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει να μην αναγνωρίζει καν την οικογένειά του.Συγκινήθηκε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βλέποντας το επεισόδιο της Τετάρτης 29/06 του Survivor και ειδικότερα τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα να μιλάει για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, ο οποίος έχει 95% αναπηρία, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει να μην αναγνωρίζει καν την οικογένειά του.«Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει