Οι ευχές του ζεύγους Μητσοτάκη στην κόρη τους Δάφνη για τα γενέθλιά της
22:54 - 29/06/2022
Γενέθλια σήμερα για τη Δάφνη Μητσοτάκη που έκλεισε τα 19 της χρόνια με τους γονείς της, Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα Γκραμπόβσκι να στέλνουν τις ευχές τους και διαδικτυακά.Γενέθλια σήμερα για τη Δάφνη Μητσοτάκη που έκλεισε τα 19 της χρόνια με τους γονείς της, Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα Γκραμπόβσκι να στέλνουν τις ευχές τους και διαδικτυακά.«Χρόνια πολλά Δαφνούλα μου! Να είσαι πάντα τόσο χαμογελαστή!» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σημείωσε πως είναι πολύ υπερήφανη για όσα έχει καταφέρει ως τώρα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι τρυφερές ευχές Μητσοτάκη στην Μαρέβα για τα γενέθλιά της
Γενέθλια έχει σήμερα η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός με μια ανάρτησή του στα social media εύχεται στην σύζυγό του. «Χρόνια πολλά αγάπη μου!», γράφει ο πρωθυπουργός και συνοδεύει την ανάρτηση με μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι η οποία σήμερα κλείνει τα 55 της χρόνια. ... Περισσότερα
To άρθρο Οι τρυφερές ευχές Μητσοτάκη στην Μαρέβα για τα γενέθλιά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟι τρυφερές ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαρέβα για τα γενέθλιά της
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και ο Πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να της ευχηθεί αναρτώντας μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.
Διαβάστε το στο real.gr"Χρόνια πολλά αγάπη μου!": Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη σύζυγό του Μαρέβα για τα γενέθλιά της
Η φωτογραφία της Μαρέβας Μητσοτάκη από τις διακοπές της με λευκό σατέν πουκάμισο με ανοίγματα και χρυσή φούστα παρεό.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟι τρυφερές ευχές Κυριάκου στην Μαρέβα για τα γενέθλιά της
Γενέθλια έχει σήμερα η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια ανάρτησή του στo Ιnstagram εύχεται στην σύζυγό του.
«Χρόνια πολλά αγάπη μου!», γράφει ο πρωθυπουργός και συνοδεύει την ανάρτηση με μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με την σύζυγό του Μαρέβα η οποία σήμερα κλείνει τα 55 της χρόνια.
Η ανάρτηση στο Instagram
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)
Διαβάστε το στο lamianow.gr