«Χειρόφρενο» τραβούν λεωφορεία και τρόλεϊ στην Αθήνα αύριο Τετάρτη

21:00 - 28/06/2022

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ αποφάσισε να πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Χειρόφρενο» σήμερα σε λεωφορεία και τρόλεϊ – Aπεργία από τους εργαζομένους λόγω ΚΤΕΛ

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ μένει σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου η Αθήνα, μετά την απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι για την παράταση της παρουσίας του ΚΤΕΛ στις συγκοινωνίες. Πιο αναλυτικά, σε 24ωρη απεργία στα λεωφορεία και τρόλεϊ αποφάσισε να προχωρήσει το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΑ σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου. Το σωματείο θα οργανώσει συγκέντρωση έξω από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τραβούν χειρόφρενο αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ

Ακινητοποιημένα θα είναι αύριο τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, αντιδρώντας στην παράταση της σύμβασης του Οργανισμού με τα ΚΤΕΛ για ακόμη ένα έτος. «Είναι αδιανόητο, χωρίς καμία ενημέρωση των εργαζομένων, να γίνεται ‘σχεδιασμός’ του συγκοινωνιακού έργου με συνέχιση εκχώρησης των ΚΤΕΛ, γεγονός που κάθε άλλο […] Τραβούν χειρόφρενο αύριο λεωφορεία και τρόλεϊ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί