Μαριάννα Τουμασάτου:«Όταν ήμουν μικρή δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες»

10:32 - 27/06/2022

Ο Θανάσης Πάτρας και η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», συνάντησαν τη Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία τους  ξενάγησε στη γειτονιά της στα Σεπόλια, μίλησε για την κόρη της, τις φορές που έχει βγει «εκτός εαυτού», αλλά και για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.Ο Θανάσης Πάτρας και η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», συνάντησαν τη Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία τους  ξενάγησε στη γειτονιά της στα Σεπόλια, μίλησε για την κόρη της, τις φορές που έχει βγει «εκτός εαυτού», αλλά και για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου.«Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουμε κοινά το… ύψος, ίδια ημέρα γενέθλια στις 6 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Όταν ήμουν μικρή, δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο, του πέταξα πέτρες»

Η ηθοποιός μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει και τη βοήθησε να διορθώσει τα ελαττώματά της - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες

Με ποιον πασίγνωστο παρουσιαστή υπήρξε ζευγάρι η Μαριάννα Τουμασάτου; Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει υποστεί, ενώ αποκάλυψε πως στο Λύκειο ήταν ζευγάρι με τον Τάκη Γιαννούτσο. «Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουμε κοινά το… ύψος, ίδια ημέρα γενέθλια ... Περισσότερα To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαριάννα Τουμασάτου: «Όταν ήμουν μικρή δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες»

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει