Ρούλα Πισπιρίγκου: Πεπεισμένος ότι η 33χρονη δολοφόνησε τα τρία παιδιά τους ο Μάνος Δασκαλάκης

17:28 - 16/06/2022

Η ιατροδικαστής Πάτρας Αγγελική Τσιόλα φέρεται να κατέθεσε ότι από τα ευρήματα στην Ίριδα προκύπτει ως αιτία θανάτου η ασφυξία

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δασκαλάκης: Πεπεισμένος ότι η 33χρονη δολοφόνησε τα τρία παιδιά τους

Ο Μάνος Δασκαλάκης, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη στην ΓΑΔΑ  όπου κατέθετε επί 2 ώρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για τους θανάτους των τριών του παιδιών. Στον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών παρουσιάστηκαν μια σειρά από νέα στοιχεία που έχουν προκύψει και του ζητήθηκαν απαντήσεις για τους θανάτους και των τριών κοριτσιών του. Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Το άρθρο Δασκαλάκης: Πεπεισμένος ότι η 33χρονη δολοφόνησε τα τρία παιδιά τους εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί