Δάκης: «Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή» – Όταν μιλούσε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

12:26 - 29/05/2022

Ο κατά κόσμον Βρασίδας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ αφορμή για το καλλιτεχνικό του όνομά ήταν το χαϊδευτικό «Βρασιδάκη», έτσι όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του όταν ήταν μικρός

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή» – Όταν ο Δάκης μιλούσε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνo

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η Λουκία Πλέσσα, αποχαιρετώντας τον τραγουδιστή. Ο αγαπημένος ερμηνευτής έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, μιλώντας μάλιστα με […] The post «Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή» – Όταν ο Δάκης μιλούσε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνo appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Δάκης: Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή - Όταν μιλούσε για τη μάχη του με το πρόβλημα υγείας

«Ο φόβος μου είναι να μην μείνω στο κρεβάτι. Να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε, τι ωραίο. Έτσι σκέφτομαι το τέλος μου… Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδάω», είχε αναφέρει

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δάκης: «Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή»

Ο κατά κόσμον Βρασίδας Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ενώ αφορμή για το καλλιτεχνικό του όνομά ήταν το χαϊδευτικό «Βρασιδάκη», έτσι όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του όταν ήταν μικρός

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δάκης: «Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή» – Όταν μιλούσε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο

Διαβάστε το στο tovima

Δάκης: «Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή» – Η μεγάλη μάχη του τραγουδιστή με τον καρκίνο

Ο αγαπημένος ερμηνευτής έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, μιλώντας μάλιστα με περίσσιο θάρρος για τον δύσκολο αγώνα του.Ο αγαπημένος ερμηνευτής έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, μιλώντας μάλιστα με περίσσιο θάρρος για τον δύσκολο αγώνα του.Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο. Όταν ο Δάκης μιλούσε για τη μάχη με τον καρκίνο Ήταν Σεπτέμβριος του 2019, όταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή» – Όταν ο Δάκης μιλούσε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνo

«Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή» – Όταν ο Δάκης μιλούσε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνo Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η Λουκία Πλέσσα, αποχαιρετώντας τον […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Ο Σπανούλης και οι πιθανότητες για την κατάκτηση της Euroleague

«Αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες»: Η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας

Κατώτατος μισθός: Πυρ ομαδόν από τα σωματεία εργαζομένων στην Επιτροπή της Βουλής

Capitale de Noël – Άνοιξε η χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου

Λίβανος: Στρατιώτες του Ισραήλ πυροβολούν πολίτες που επιστρέφουν στον νότο – Τουλάχιστον δύο τραυματίες

Πώς τα air fryer σώζουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση