Πώς τα air fryer σώζουν από την ατμοσφαιρική ρύπανση

10:28 - 28/11/2024

Βρετανική μελέτη έδειξε ότι το τηγάνισμα στον αέρα αποτελεί την καλύτερη μέθοδο μαγειρέματος ώστε να μειώνονται τα αιωρούμενα μικροσωματίδια και οι πτητικές οργανικές ενώσεις στους εσωτερικούς χώρους.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Ενισχύει το ισοζύγιο πρασίνου ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού

Oreshnik: Τι γνωρίζουμε για τον «ανίκητο» βαλλιστικό πύραυλο του Πούτιν

Εσείς γνωρίζετε τον όρο «demisexual»;

Ανατροπή: Με κόσμο το Άρης – ΑΕΚ

«Όλα για τη ζωή μας Vita»: Στο μικροσκόπιο δύο σοβαρά ζητήματα ψυχικής και σωματικής υγείας

Οριστική προστασία από τον έρπητα ζωστήρα με εμβολιασμό