Μίνα Αρναούτη: Δεχόμουν τόσο πόλεμο που όποιος με πλησίαζε αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου

18:14 - 22/05/2022

Μετά από 17 χειρουργεία λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη που ήταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο, περιέγραψε την καθημερινότητά της 6 χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα. Όπως είπε στην εκπομπή Open Weekend: «Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με ... Περισσότερα To άρθρο Μίνα Αρναούτη: Δεχόμουν τόσο πόλεμο που όποιος με πλησίαζε αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίνα Αρναούτη: Δεχόμουν τόσο πόλεμο που όποιος με πλησίαζε αισθανόμουν πως θέλει το κακό μου

Μετά από 17 χειρουργεία λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη που ήταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο, περιέγραψε την καθημερινότητά της 6 χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα. Όπως είπε στην εκπομπή Open Weekend: «Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, προσπαθώ […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 1-0: Ο Ουσμάν Ντεμπελέ την ανέβασε στο +6

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανέβηκε στην 8η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Premier League

Το Ισραήλ «χτύπησε» φυλάκιο στα σύνορα του Λιβάνου με τη Συρία - Καταστράφηκαν δομές ανθρωπιστικής βοήθειας

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα παρά τις μεθοδεύσεις» – Οι διαρροές για τα αποτελέσματα εκλογής συνέδρων

Καρδίτσα – Κολοσσός 98-73: Οι Θεσσαλοί πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη στη Greek Basketball League

Championship: Γκολ σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή να χρησιμοποιεί το χέρι του για να σκοράρει