Άννα Τσουκαλά: «Ο σκηνοθέτης που κατηγορεί για βιασμό η Έλενα Αθανασοπούλου μού ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο»

11:26 - 22/05/2022

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, «στο φως» έρχονται νέες καταγγελίες για το χώρο του θεάματος. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία περιέγραψε τη δική της τραγική εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο, και όχι μόνο.Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, «στο φως» έρχονται νέες καταγγελίες για το χώρο του θεάματος. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία περιέγραψε τη δική της τραγική εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο, και όχι μόνο.«Γνωστός ηθοποιός με το “καλημέρα σας” μού είπε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Τσουκαλά: «Ο σκηνοθέτης που κατηγορεί για βιασμό η Έλενα Αθανασοπούλου, μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο»

Νέες καταγγελίες σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη που κατονόμασε η Έλενα Αθανασοπούλου ότι τη βίασε! Η επίσης ηθοποιός Άννα Τσουκαλά περιέγραψε τη δική της τραγική εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο, και όχι μόνο. Στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσυ Χρηστίδου η Άννα Τσουκαλά κατήγγειλε και η ίδια τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη για ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Τσουκαλά: «Ο σκηνοθέτης που κατηγορεί για βιασμό η Έλενα Αθανασοπούλου, μου ρίχτηκε μέσα στο αυτοκίνητο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ