Αγγέλου για Καπουτζίδη: «Ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του να επικοινωνήσει αυτό που είναι, το “αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή”»

18:18 - 17/05/2022

Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μάριον την Τρίτη 17/5.Ο Αργύρης Αγγέλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μάριον την Τρίτη 17/5.Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 σε σχόλιο που τον χαρακτήρισαν «κακιά αδερφή». «Εγώ δεν πιστεύω ότι απάντησε ο Γιώργος. Πιστεύω ότι ήταν άλλη μία στιγμή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αργύρης Αγγέλου: Ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του Γιώργου Καπουτζίδη να επικοινωνήσει αυτό που είναι

“Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος οτιδήποτε κάνει έχει προσπάθεια μέσα, είναι έμφυτο” δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου. Στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον” ήταν καλεσμένος ο Αργύρης Αγγέλου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Καπουτζίδη κι όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια της Eurovision για ένα σχόλιο που έλαβε. «Εγώ δεν ... Περισσότερα To άρθρο Αργύρης Αγγέλου: Ήταν μια αυθόρμητη ανάγκη του Γιώργου Καπουτζίδη να επικοινωνήσει αυτό που είναι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει