Αύγουστος Κορτώ: Ο σύζυγός μου Τάσος είναι το κίνητρό μου

20:00 - 16/05/2022

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετά την απόπειρα του 2018, τη νοσηλεία και τη σταδιακή ρύθμιση, ψυχοθεραπευτική και ψυχοφαρμακευτική, έχω τύχει την πολύτιμη για τους ψυχικά νοσούντες νορμοθυμία” δήλωσε ο Αύγουστος Κορτώ. Στην “Κυψέλη” παραχώρησε συνέντευξη ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, ο οποίος μίλησε για το πως είναι η ζωή του μετά την απόπειρά του και πόσο ... Περισσότερα To άρθρο Αύγουστος Κορτώ: Ο σύζυγός μου Τάσος είναι το κίνητρό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αύγουστος Κορτώ: Ο σύζυγός μου Τάσος είναι το κίνητρό μου

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μετά την απόπειρα του 2018, τη νοσηλεία και τη σταδιακή ρύθμιση, ψυχοθεραπευτική και ψυχοφαρμακευτική, έχω τύχει την πολύτιμη για τους ψυχικά νοσούντες νορμοθυμία” δήλωσε ο Αύγουστος Κορτώ.   Στην “Κυψέλη” παραχώρησε συνέντευξη ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, ο οποίος μίλησε για το πως είναι η ζωή του μετά την απόπειρά του και πόσο […] The post Αύγουστος Κορτώ: Ο σύζυγός μου Τάσος είναι το κίνητρό μου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ο Diddy προσπαθεί να επηρεάσει τις καταθέσεις μαρτύρων και θυμάτων μέσα από τη φυλακή» λένε εισαγγελείς

Προϋπολογισμός 2025: Την Τετάρτη κατατίθεται στη Βουλή

Κακοκαιρία στην Τουρκία: Πλημμύρισαν δρόμοι στη Σμύρνη, εγκλωβίστηκαν οι οδηγοί στα οχήματά τους

Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Με τον Λευτέρη Χαρίτο σταματήσαμε να είμαστε ζευγάρι στην εγκυμοσύνη μου»

Να παραδώσει την έδρα ο Σαμαράς!

To Golden Hall υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα υπό τους ήχους του Σάκη Ρουβά - Δείτε φωτογραφίες