Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Με τον Λευτέρη Χαρίτο σταματήσαμε να είμαστε ζευγάρι στην εγκυμοσύνη μου»

19:00 - 16/11/2024

«Νομίζω ότι η δυσκολία μου ήταν πως δεν το περίμενα», εξομολογήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον χωρισμό της με τον Λευτέρη Χαρίτο. Στον χωρισμό με τον πρώην σύντροφο της, Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σήμερα το απόγευμα (16.11.2024), στην εκπομπή «Μαμα-δες». «Στη δουλειά επέστρεψα 10 ημέρες μετά ... Περισσότερα To άρθρο Μαρκέλλα Γιαννάτου: «Με τον Λευτέρη Χαρίτο σταματήσαμε να είμαστε ζευγάρι στην εγκυμοσύνη μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βούλα: «Από έναν λάθος χειρισμό, έπαθε ηλεκτροπληξία» λέει ο αδερφός του 28χρονου νεκρού χειριστή γερανού

Νέο όργιο παρανομίας αποκάλυψαν οι ελεγκτές στη Μύκονο: Παράνομες πισίνες, κτίσματα, ιδιωτικές παραλίες και υπόγεια που έγιναν ισόγεια

Τελεσίγραφο Τραμπ στον Χαμενεΐ για τα πυρηνικά του Ιράν – «Δεν διαπραγματευόμαστε με εκφοβισμούς κι απειλές» λέει η Τεχεράνη

WRC: Ιστορικά ρεκόρ τηλεθέασης

eVivlio: Δωρεάν πρόσβαση σε λογοτεχνικά ηχητικά βιβλία από τη νέα εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας

Χανιά: Δεν αποκάλυψε τον «μηχανισμό θανάτου» η νεκροψία – νεκροτομή στον 19χρονο αθλητή των πολεμικών τεχνών