Survivor: Είναι μαζί Μαρτίκας-Βρισηίδα; O Aπόστολος Ρουβάς πήρε θέση

15:52 - 16/05/2022

Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε ευθέως τη Βρισηίδα τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σπύρο, εκείνη έβαλε τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της για να κρύψει ότι είχε κατακοκκινήσει.Όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε ευθέως τη Βρισηίδα τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σπύρο, εκείνη έβαλε τα χέρια της μπροστά στο πρόσωπό της για να κρύψει ότι είχε κατακοκκινήσει.Ο Απόστολος Ρουβάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε στην εκπομπή, Love It και αναφέρθηκε στη… σχέση των δύο παικτών. «Δεν μπορώ να ξέρω αν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Είναι ζευγάρι ο Σπύρος και η Βρισηίδα; Η αποκάλυψη του Απόστολου Ρουβά (Βίντεο)

Ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από το Survivor και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love It». Ο Απόστολος Ρουβάς μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το περιστατικό με τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Άρη Σοϊλέδη. Ο τηλεοπτικός μάγειρας, ρωτήθηκε και για τη σχέση του Σπύρου και της […] The post Survivor: Είναι ζευγάρι ο Σπύρος και η Βρισηίδα; Η αποκάλυψη του Απόστολου Ρουβά (Βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει