Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα ανασύρθηκε από τη θάλασσα στη νέα παραλία

10:58 - 14/05/2022

Εντοπίστηκε από περαστικούς στο ύψος του Μακεδονία ΠαλλάςΕντοπίστηκε από περαστικούς στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας, περίπου 80 ετών, από τον Θερμαϊκό Κόλπο το πρωί του Σαββάτου, στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης...

Διαβάστε το στο Zougla

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε από 80χρονος από τη θάλασσα

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, άνδρας ηλικίας περίπου 80 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η σορός του εντοπίστηκε κοντά στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Η Άμεση Δράση ενημέρωσε την Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης και στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος και όχημα του Λιμενικού Σώματος. Το πλήρωμα του σκάφους ανέσυρε την σορό του ηλικιωμένου, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θεσσαλονίκη: 80χρονος ανασύρθηκε νεκρός από θαλάσσια περιοχή στη Νέα Παραλία

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 80 ετών.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανασύρθηκε 80χρονος από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, άνδρας ηλικίας περίπου 80 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί