Ο Χοακίν Φίνιξ μεταφέρει στο σινεμά το πάθος του για την προστασία των ζώων

15:00 - 04/05/2022

Είναι γνωστό πως ο δημοφιλής ηθοποιός, Χοακίν Φίνιξ, έχει πάθος με την προστασία των ζώων, το οποίο θέλει να μεταφέρει και στην οθόνη του κινηματογράφου, για αυτό και απέκτησε τα δικαιώματα για το βιβλίο του 1992 «Free the Animals: The Amazing True Story of the Animal Liberation Front in North America» (Ελευθερώστε τα Ζώα: Η ... Περισσότερα To άρθρο Ο Χοακίν Φίνιξ μεταφέρει στο σινεμά το πάθος του για την προστασία των ζώων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Χοακίν Φίνιξ για το «Μέτωπο για την Απελευθέρωση των Ζώων»

Θέλει να μεταφέρει το πάθος του για την προστασία των ζώων στη μεγάλη οθόνη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χαλάνδρι: Συμβόλαιο θανάτου «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη – Είχε εμπλακεί στη Greek Mafia

Ζάκυνθος: Στη ΜΕΘ παραμένει ο 3χρονος που έπαθε θερμικό έγκαυμα στον πνεύμονα από την πυρκαγιά – «Το παιδί μου έχει περάσει πολλά»

Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε “ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές”»

Κίνα: Οι ΗΠΑ πρέπει να ανακαλέσουν τους μονομερείς δασμούς

Ηράκλειο: Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα σε τούνελ λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης – Καταστροφές σε καλλιέργειες

Τουρκία: Η επανεκλογή Τραμπ «ανοίγει τον δρόμο» της επιστροφής στο πρόγραμμα των stealth αεροσκαφών F-35