Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε “ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές”»

14:10 - 24/04/2025

Το Ιανουάριο του 2018 η Σοφία Παυλίδου είχε δεχτεί μία βίαιη σωματική επίθεση από τον -τότε- συνεργάτη της σε θεατρική παράσταση και γνωστό ηθοποιό, Μάνο ... To άρθρο Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε “ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη μετά από 5,5 χρόνια – Καθοριστικές συναντήσεις για το μέλλον του συλλόγου

Καταγγελίες πως ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα σε νησιά δεν δέχονται παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ: Σύγκρουση ΠΟΕΔΗΝ και γιατρών

«Πάρτι» απευθείας αναθέσεων καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ – Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Τον Παναγιωτάκη δεν τον έχω ακουμπήσει» – Άλλαζε συνεχώς στάση κατά την ομολογία της

«Ο Κύριος Αζναβούρ», «Superman», «Οι Μπαλκονάτες» και άλλες πέντε ταινίες από σήμερα στα σινεμά

Ειρήνη Μουρτζούκου: Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει η μητέρα της serial killer της Αμαλιάδας