Ζήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, τη σκότωνε μπροστά μου
03:00 - 27/04/2022
O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (26/4) τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της. Θυμήθηκε με συγκίνηση τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το πρόβλημα αλκοολισμού του πατέρα της, την κακοποίηση της μητέρας της και τις στιγμές που ένιωσε να «λυγίζει». Με αφορμή το θρίλερ της Πάτρας και τα στόματα που δεν άνοιξαν όταν έπρεπε, μοιράστηκε πράγματα πολύ προσωπικά για πρώτη φορά. «Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου και την πήγα εγώ στην αστ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα την μάνα μου
Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον πατέρα της.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΖήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου»
«Θα τη σκότωνε μπροστά μου», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, αποκαλύπτοντας ένα σοκαριστικό περιστατικό. Το βράδυ της Τρίτης (26.04.2022) η γνωστή παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Καθισμένη στον καναπέ του2night Show, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το περιστατικό που τα σημάδεψε. Εκτός από την ενδοοικογενειακή βία ... Περισσότερα
To άρθρο Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Ζήνα Κουτσελίνη εξομολογείται: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου…»
Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΖήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου»
Αποκαλυπτική και συγκλονιστική ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη στη συνέντευξη που παραχώρισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου.
Διαβάστε το στο thebest.grΖήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, ξέρεις σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα;» (vid)
«Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα, πέρασα πραγματικά δύσκολα. Ο κορωνοϊός με τσάκισε συναισθηματικά, αλλά είμαι άνθρωπος της πίστης και προχωράω», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως εξήγησε, η πίστη κατέχει μια εξέχουσα θέση στη ζωή της και την έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις. «Πολλές φορές σκέφτηκα να τα διαλύσω όλα και πήγα κι άναψα ένα κεράκι και μου έδειξε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, τη σκότωνε μπροστά μου
"Του τραβούσα το παντελόνι για να μην την σκοτώσει": Η σοκαριστική εξομολόγηση της Κουτσελίνη για την κακοποίηση της μητέρας της.
Διαβάστε το στο thetoc.grThe 2Night Show: Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου»
Η Ζήνα Κουτσελίνη «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.
Το άρθρο The 2Night Show: Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΖήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, θα τη σκότωνε μπροστά μου
Σε αποκαλύψεις για τα παιδικά της χρόνια προχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη
Διαβάστε το στο mononews.grΖήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου, με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου»
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε
Διαβάστε το στο news.grΖήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου»
Η Ζήνα Κουτσελίνη «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή, The 2Night Show, τη Ζήνα Κουτσελίνη. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με συγκίνηση στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το πρόβλημα του […]
Διαβάστε το στο irafina.grΖήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου με φαλτσέτα»
Ζήνα Κουτσελίνη: Τρομερές αποκαλύψεις από τη γνωστή παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο neolaia.grΣυγκλονίζει η Ζήνα Κουτσελίνη: “Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα την μάνα μου”
Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και στην κακοποίηση της μητέρας της. «Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί και βλέπεις πόσο παγωμένα […]
Διαβάστε το στο dete.grΖήνα Κουτσελίνη: "Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου"
"Ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΖήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ την πήγα στην αστυνομία»
Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ την πήγα στην αστυνομία» Την Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε χθες βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξυ άλλων για τον βίαιο πατέρα της. Η Ζήνα Κουτσελίνη παραδέχτηκε πως η περίοδος της καραντίνας την επηρέασε πολύ αρνητικά. «Τώρα είμαι καλύτερα πέρασα πραγματικά δύσκολα ο ιός […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr