Ο «χάρτης» της πανδημίας του κορονοϊού: 1.513 κρούσματα στην Αττική και 488 στη Θεσσαλονίκη

16:14 - 23/04/2022

Πώς κατανέμονται οι 4.175 συνολικές μολύνσεις το Μεγάλο Σάββατο στα γεωγραφικά τμήματα της Ελλάδας

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: 1.513 νέα κρούσματα στην Αττική, 488 στη Θεσσαλονίκη - Ο χάρτης της διασποράς

Λιγότερα από 2.000 είναι τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ σε τριψήφιο νούμερο κινείται ο αριθμός των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Μ. Σάββατο,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί