Δείτε την Κατερίνα Διδασκάλου να απαγγέλλει το «Ω γλυκύ μου έαρ» (ΒΙΝΤΕΟ)

19:40 - 22/04/2022

Η γνωστή ηθοποιός που ενσαρκώνει την Μυρσίνη στις “Άγριες Μέλισσες” με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εύχεται καλό Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους. “Αι γενεαί πάσαι (ω γλυκύ μου έαρ). Ένας ύμνος που είναι και υπέροχο ποίημα. Καλή Ανάσταση σε όλους!” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια. Δείτε το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει με μοναδικό τρόπο το «Μοιρολόι της Παναγίας»

Μερικούς στίχους από το εγκώμιο του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε το στο tovima

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει το «Αι γενεαί πάσαι»

Τους βηματισμούς του θείου δράματος και της Μεγάλης Εβδομάδας ακολουθεί η Κατερίνα Διδασκάλου, έχοντας σταματήσει για το Πάσχα τα γυρίσματα […] The post Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει το «Αι γενεαί πάσαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει