Κρέας στα κάρβουνα: Μεγάλα μυστικά γεύσης από έναν ειδικό

12:14 - 09/04/2022

Ο Kenneth Kelly είναι τρίτης γενιάς χασάπης στο Νιούπορτ της Ιρλανδίας, κι έτσι ξέρει καλά από κρέατα και ψήσιμο. «Γίνε περιπετειώδης και πειραματίσου με γεύσεις, κοπές και τρόπους μαγειρικής», λέει σε όλους τους αρχάριους ψήστες, αποκαλύπτοντας σταδιακά τα μυστικά της γεύσης στο μπάρμπεκιου… Κρέας στα κάρβουνα: Μεγάλα μυστικά γεύσης από έναν ειδικό Για σος και μαρινάδες, ο Kenneth δεν απορρίπτει αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά. «Οι καλής ποιότητας είναι καταπληκτικές για χρήση στο μπάρμπεκιου. Για να τις κάνεις ακόμα καλύτερες, ανάμειξε τη σος ή τη μαρινάδα με κόκκινο κρασί πριν τη χρησιμοποιήσεις». Αν μιλάμε ωστόσο για μπριζόλες, τότε η μαρινάδα θα πρέπει να αποφεύγεται. «Χρησιμοποίησε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα