Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη κι η Ρένα δεν έπαιξαν ποτέ μαζί γιατί ήταν τα αντίπαλα δέη – Η αιτία που γνωρίστηκαν είμαι εγώ

02:40 - 06/04/2022

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τρίτης (5/4) και έφερε μαζί του ανέκδοτες ιστορίες από τον ελληνικό κινηματογράφο, που γέμισαν νοσταλγία όχι μόνο τον Γρηγόρη, αλλά και τους τηλεθεατές. Ο «συλλέκτης αναμνήσεων» μίλησε για τη λατρεία που είχε από παιδί στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και εξήγησε πώς κατάφερε να περισώσει 300 παλιές ελληνικές ταινίες πριν καταστραφούν. «Πήγα και ζήτησα από εταιρείες τα master tapes και μου είπαν “πάρ΄τα, κάνε τα ό,τι θες και πέτα τα. Μάζεψα το υλικό, τις μουσικές από 300 ταινίες πριν πεταχτούν στις χωματερές. Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με το σινεμά. Ήταν καρμικό που γεννήθηκα δίπλα σε ένα θεριν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάκης Δελαπόρτας: Βουγιουκλάκη και Βλαχοπούλου δεν έπαιξαν ποτέ μαζί, ήμουν η αιτία που συναντήθηκαν

Ο «συλλέκτης αναμνήσεων» Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, και αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες από τον ελληνικό κινηματογράφο Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για τη λατρεία που είχε από παιδί στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και εξήγησε πώς κατάφερε να περισώσει 300 παλιές ελληνικές ταινίες πριν καταστραφούν. «Πήγα και ζήτησα ... Περισσότερα To άρθρο Μάκης Δελαπόρτας: Βουγιουκλάκη και Βλαχοπούλου δεν έπαιξαν ποτέ μαζί, ήμουν η αιτία που συναντήθηκαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Από Τζέσικα Ράμπιτ και Ε.Τ. μέχρι σκουλήκι – Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Χάιντι Κλουμ για το Halloween

Στράτος Μαυροειδάκος: Δεν είναι ωραία η εικόνα να χτυπιούνται ένστολοι μεταξύ τους, μαζί σώζαμε κόσμο το καλοκαίρι

SOS για τον καρκίνο του παχέος εντέρου – «Πρέπει να γίνεται το self test, η θετικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο»

Μια φθηνή φθινοπωρινή υπερτροφή με αντικαρκινικές ιδιότητες

Το αποτύπωμα των χρηματοδοτήσεών της στην κοινωνία και την οικονομία, «μετράει» η Αναπτυξιακή Τράπεζα

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα