Πέστο: Θερμίδες, διατροφική αξία και οφέλη υγείας για την αγαπημένη σάλτσα

13:04 - 05/04/2022

Το πέστο είναι μια πηχτή, πράσινη σάλτσα που προέρχεται από τη Γένοβα της Ιταλίας. Παραδοσιακά φτιαγμένο με σκόρδο, κουκουνάρι, βασιλικό, τυρί και ελαιόλαδο, η σάλτσα πέστο έχει έντονη, πλούσια γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα ζυμαρικών, νόστιμο ντιπ, σάλτσα πίτσας, ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα. The post Πέστο: Θερμίδες, διατροφική αξία και οφέλη υγείας για την αγαπημένη σάλτσα appeared first on Iatropedia.

Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ iatropedia.gr

Η «δίαιτα της σαρδέλας» και γιατί δεν είναι τόσο καλή σαν ιδέα

Παιδικό άσθμα: Συμπτώματα και διάγνωση – Τα 3 τεστ «κλειδιά»

Νομίζετε ότι έχετε πάντοτε δίκιο; Η επιστήμη αποδεικνύει γιατί έχετε άδικο

Γρίπη των πτηνών: Τέταρτο κρούσμα στην Καλιφόρνια σε μία εβδομάδα – Υπόνοιες και για άλλα

«Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις» στον Άγιο Ευστράτιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης για την επιτήρηση των έργων