Πέστο: Θερμίδες, διατροφική αξία και οφέλη υγείας για την αγαπημένη σάλτσα
13:04 - 05/04/2022
Το πέστο είναι μια πηχτή, πράσινη σάλτσα που προέρχεται από τη Γένοβα της Ιταλίας. Παραδοσιακά φτιαγμένο με σκόρδο, κουκουνάρι, βασιλικό, τυρί και ελαιόλαδο, η σάλτσα πέστο έχει έντονη, πλούσια γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα ζυμαρικών, νόστιμο ντιπ, σάλτσα πίτσας, ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα.
The post Πέστο: Θερμίδες, διατροφική αξία και οφέλη υγείας για την αγαπημένη σάλτσα appeared first on Iatropedia.
Διαβάστε Περισσότερα στο iatropedia.gr