Μπέζος: Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή

01:10 - 04/04/2022

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος την Κυριακή με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με επιτυχία. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην γελοιότητα κατά τον ίδιο,τον φόβο του θανάτου καθώς αποκάλυψε και την πλέον δύσκολη στιγμή του με δημοσιογράφο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γελοιότητα θεωρώ το να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πράγμα το οποίο συνηθίζουμε πολύ στη χώρα μας. Δεν νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο να το κάνεις. Άσε που το ψέμα έχει ένα μειονέκτημα καθώς θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί και είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου αυτή που εί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Euroleague: Οι ειδικοί «βλέπουν» πρώτο Ολυμπιακό και δεύτερο Παναθηναϊκό

Πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία – Δείτε εικόνες

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη